flottielje zeilen - zeilvakantie.nl

CWO ZEILLES, ZEILLES IN KROATIË OF GRIEKENLAND

Leren zeilen met vrienden of het gezin tijdens een avontuurlijke zeilvakantie? Ontdek mooie baaien


Naast de CWO jachtzeilopleidingen voor watersporters zijn er ook opleidingen en diploma's voor instructeurs en examinatoren in elke tak van watersport. Bovendien wil de CWO de kwaliteit van de vaaropleidingen in Nederland waarborgen en die kwaliteit zichtbaar maken voor de watersporters. De CWO is van mening dat plezier in watersport gewaarborgd wordt met een goede opleiding.


BASIS CURSUS - HET CWO JACHTZEILEN NIVEAU 1 (JaZ 1)

Het CWO Jachtzeilen nievau 1 is bestemd voor personen van 14 jaar of ouder, die onder verantwoordelijkheid van de schipper als bemanningslid op kajuitzeiljachten kunnen functioneren. Afhankelijk van je ervaring is het CWO Kajuitzeilen twee dagen te behalen.     >> meer informatie


GEVORDERDEN CURSUS -  HET CWO JACHTZEILEN NIVEAU 2 (JaZ 2)

Het diploma jachtzeilen CWO 2 is bedoeld voor personen die blijk hebben gegeven de bij de diploma-eisen vermelde functies onder verantwoordelijkheid van de schipper te kunnen uitvoeren als dagschipper van een zeiljacht. Zij moeten in staat zijn zelfstandig manoeuvres uit te voeren onder eenvoudige omstandigheden.                              

NON-TIDAL: Het vaargebied betreft uitsluitend de (ruime) niet stromende binnenwateren. De vereiste ervaring voor dit diploma is 150 mijl.     >> meer informatie


VORDERINGENSTAAT

Je start de opleiding jachtzeilen 1 en 2 met een vorderingenstaat. Hierop staan alle onderdelen en samen met de instructeur houden we bij aan welke eisen zijn voldaan of waar nog aan gewerkt moet worden. Wanneer alle onderdelen succesvol zijn doorlopen samen met de vereiste mijlen behaal je het diploma JaZ 1 en/of 2.


Met behulp van het CWO vorderingenstaat kan je de opleiding elk moment vervolgen. Het is dus niet nodig de opleiding in één periode te doorlopen. De theorie eisen op een vorderingenstaat zijn 18 maanden geldig. De praktijk moet tijdens één vaarseizoen worden afgerond.


MAKEN VAN MIJLEN

Naast alle praktijk en theorie onderdelen heb je voor het JaZ II ook voldoende zeilervaring nodig om het diploma te behalen. Tijdens de opleiding krijg je een persoonlijk logboek welke je samen met de instructeur kunt bijhouden. Naast de lessen varen we ook langere leerzame zeiltochten om snel voldoende mijlen te noteren in je logboek!    

zeiljacht huren - zeilvakantie.nl HOME

WAT KAN JE VERWACHTEN

Zeilles in een super zeilgebied

CWO gekwalificeerde instructeurs

Persoonlijke aandacht

Veiligheid staat voorop

Avontuurlijk vaargebied

Goed te bereiken bestemmingen

Flexibele data


WAT KAN JE BEREIKEN

Het Jachtzeilen CWO-1 en CWO-2 niveau zodat je als crew en schipper kan zeilen


VOORDAT JE START

Voor deelname aan de zeillessen op onze buitenlandse bestemmingen heb je geen zeilervaring nodig


WAT KOST HET

€ 595,- voor een 5-daags zeilavontuur


WAT IS INCLUSIEF

Verblijf aan boord, cursus materiaal


WANNEER

We varen de lessen in het buitenland in April, Mei, Juni en September

COPYRIGHT © 2021 - LEREN ZEILEN - ZEILSCHOOL - ZEILLES - ZEILCURSUS