ZEILJACHT HUREN IN NEDERLAND

Een weekend, week of dag lekker ontspannen en uitwaaien met het gezin of vrienden? Huur dan vanuit Muiden een comfortabel zeiljacht. De BAVARIA 34 is een ruim en modern schip dat onder zeil en op de motor gemakkelijk te manoeuvreren is.


COMPLEET EN COMFORTABEL UITGERUST

Het schip is uitgerust met twee comfortabele twee-persoons hutten. De ruime salon biedt nog eens plaats voor twee slaapplaatsen. Er is een toilet en douche ruimte, een navigatie hoek en kombuis met oven. Aan boord is er verwarming,warm water en een compleet inventaris.


De Rolgenua en het Maindrop systeem van het grootzeil zijn geheel vanuit de kuip te bedienen. De Bavaria 34 is een sportieve zeiler. Optioneel kan er gekozen worden voor een Gennaker welke met de gennakerboom gevaren wordt.


MUIDEN ALS THUISHAVEN VOOR EEN GESLAAGDE ZEILTRIP

Muiden is de ideale starthaven voor een geslaagde zeildag, zeilweekend of week. Muiden ligt centraal in Nederland en is makkelijk en snel te bereiken waardoor er maximaal rendement gehaald wordt uit de huurperiode.


Je zeilt op het Markermeer naar de Historische VOC steden als Hoorn en Enkhuizen. Op het IJsselmeer zeil je naar bijvoorbeeld Medemblik, Makkum of Hindeloopen. Stuk voor stuk gezellige stadjes met alle voorzieningen. Heb je langer de tijd dan zijn de Wadden en de Noordzee ook binnen bereik.


In overleg kan je vaak de avond voor de huurperiode al inschepen. Geen saaie marina en met de vele restaurantjes en bekende kroegen in Muiden kan je zeiltocht niet beter beginnen!


ZEILERVARING

Wil je een zeiljacht huren dan is ervaring al schipper op een soortgelijk zeiljacht noodzakelijk. Je moet alle handelingen die je tegenkomt aan boord met je bemanning kunnen uitvoeren. Dit onder alle omstandigheden.


Twijfel je of je genoeg ervaring hebt om zelfstandig als schipper te zeilen? Dan kan je altijd met ons overleggen. Je kan ook voorafgaand van de huurperiode deelnemen aan onze CWO zeilcursussen of ervaringstochten. Afhankelijk van het vaargebied is minimaal het CWO-2 niveau nodig.flottielje zeilen - zeilvakantie.nl

SLOEP HUREN OP DE VECHT? >>

RE


zeiljacht huren - zeilvakantie.nl HOME

WAT KAN JE VERWACHTEN

Comfortabel en modern zeiljacht

Complete uitrusting

Uitdagend en gezellig vaargebied

Flexibele op- en afstaptijden

Gezellige starthaven

Scherpe prijzen


WAT KAN JE BEREIKEN

Vanuit Muiden vaar je op het IJsselmeer en Markermeer naar bijv. Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Hindelopen etc.


VOORDAT JE START

Voor het huren van een zeiljacht heb je minimaal het CWO-2 niveau


WAT KOST HET

Vanaf € 250,- per dag

(Ma-Do / max. 5 personen)


WAT IS INCLUSIEF

Veiligheidsmiddelen, reddingsvest en lifelines, gas, koffie en thee aan boord, havengelden in thuishaven


WAT IS EXCLUSIEF

Schoonmaakkosten € 75,-

Diesel en Borgsomverzekering.


WANNEER

Dagelijks vanaf medio Maart. Beschikbaarheid op aanvraag


COPYRIGHT © 2024 - LEREN ZEILEN - ZEILSCHOOL - ZEILLES - ZEILCURSUS