ERKENDE CWO ZEILSCHOOL EN ZEILJACHT VERHUUR IN MUIDEN

Passeer de “grote zeesluizen” van de vroegere Zuiderzee. Zeil langs het kasteel van Floris de V en vaar langs de Groene draak. Muiden ademt watersport en is een gezellige vestingstad centraal in Nederland en uitstekend bereikbaar.


Zeilen vanuit Muiden is een beleving. Geen marina maar een gezellige vestingstad met het Muiderslot op de achtergrond. Niets voor niets is de Koninklijke Nederlandse Zeil en Roeivereniging gevestigd in Muiden.


Met het Markermeer en het IJsselmeer in de buurt is Muiden een ideaal startpunt voor een geslaagde CWO jachtzeilpleiding of korte CWO zeilcursus.ONZE CWO ZEIL-INSTRUCTEURS

De enthousiaste instructeurs van zeilschool Muiden zijn CWO gekwalificeerd en nog belangrijker ze hebben een schat aan ervaring. Er wordt al jaren lesgegeven en hebben ze vele (zoute) mijlen in het logboek staan.


Deze ervaring geeft de rust aan boord voor een plezierige, leerzame en vooral veilige zeilles. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze instructeurs. Zo houden wij de lessen van onze opleidingen optimaal.


INSTRUCTIE MATERIAAL

Wij varen tijdens de opleiding op de Bavaria 34 Cruiser. Een klasse schip en volledig uitgerust volgens de CWO en ISAF eisen. Standaard hebben we voor iedere opvarende een reddingsvest, zeilpak en overig instructie materiaal beschikbaar.

 

Het schip leent zich uitstekend voor het trainen van alle manoeuvres onder zeil en op de motor. We hebben verschillende zeilen aan boord zodat we deze kunnen aanpassen aan de wind en weersomstandigheden. Zo leer je alle ins en outs van het zeilen op een kajuitzeiljacht.MEDE-CURSISTEN

Het grootste deel van de deelnemers start een opleiding alleen of met z’n tweeën. Schrijf je je individueel in dan ben je eigenlijk nooit de enige alleengaande tijdens de opleiding. Voor de samenstelling aan boord kan je altijd met ons contact opnemen.Wij combineren tijdens de opleidingen niveau I en II. Dit geeft ons de kans gedifferentieerd les te geven en voor de cursist bevorderd dit vaak de leersnelheid. Je leert veel door naar cursisten van een ander niveau te kijken. Voor de niveau II deelnemer geeft het de mogelijkheid te trainen een crew aan te sturen.Je kan ook deelnemen als groep van minimaal twee en maximaal vijf personen. Je weet dan zeker dat er geen andere cursisten aan boord komen en kan je gemakkelijk aangeven waar jouw aandachtspunten liggen. Schrijf je nu in voor aankomend seizoen! of neem contact met ons op!


>> INSCHRIJVEN      >> PRIJSLIJST

flottielje zeilen - zeilvakantie.nl zeiljacht huren - zeilvakantie.nl HOME

WAT KAN JE VERWACHTEN

Erkend CWO zeilles

CWO gekwalificeerde instructeurs

Persoonlijke aandacht

Veiligheid staat voorop

Uitdagend en leuk vaargebied

Centraal in Nederland

Flexibele cursus data


WAT KAN JE BEREIKEN

Jachtzeilen niveau CWO-1 en CWO-2 zodat je als crew en schipper kan zeilen


VOORDAT JE START

Voor deelname aan het CWO-1 jachtzeilen heb je geen zeilervaring nodig


WAT KOST HET

2-daagse CWO-1 vanaf € 325,- p/p


WAT IS INCLUSIEF

Lesmateriaal, veiligheidsmiddelen zoals reddingsvest en lifelines, zeilpakken, koffie en thee aan boord


WANNEER

Dagelijks vanaf Maart.

COPYRIGHT © 2024 - LEREN ZEILEN - ZEILSCHOOL - ZEILLES - ZEILCURSUS