ALGEMENE INFORMATIE ZEILSCHOOL MUIDEN

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend informatie aan te vragen over onze zeilcursussen, cwo lessen en zeiltochten. De wensen en ervaring van de cursist staan bij ons centraal. Het delen van de kennis zoals zeilervaring, doel en eventuele andere diploma’s geeft de opleider en instructeur de kans lessen optimaal voor te bereiden en het doel te behalen.


WAAROM EEN ERKENDE ZEILOPLEIDING EN WAT KAN IK NA AFLOOP?

Met de opleidingen bij onze zeilschool kan je na afloop zelfstandig dagtochten varen aan boord van een modern kajuitzeiljacht. En nog belangrijker dit op een veilige en plezierige manier. Tevens kan je met de certificaten gemakkelijker een zeiljacht huren.


Je kan bijvoorbeeld met het gezin zeilen op een buitenlandse bestemming in een flottielje of met een groep vrienden een dagtocht maken op het IJsselmeer. Alle onderdelen die je tegenkomt tijdens het zeilen op een kajuitzeiljacht worden behandeld.


Met enige kennis is het mogelijk het JaZ I te behalen tijdens onze 2-daagse opleiding. Het JaZ II is gemiddels 3-6 dagen. Wat je uiteindelijk bereikt binnen een cursusperiode is afhankelijk van je voorkennis en leerniveau.


MET WELK NIVEAU KAN IK STARTEN?

Om te starten met een zeilopleiding heb je geen zeilervaring nodig. Met het JaZ niveau I starten we aan de basis en wordt je klaargestoomd om als crew te functioneren aan boord.

 

BOEKINGEN EN CURSUS DATA

Tijdens het zeilseizoen varen wij 7 dagen per week en werken met een flexibel rooster. Beschikbaarheid gaat in overleg zodat de cursist niet vastzit aan een beperkt aantal startdata. Het is goed mogelijk om lessen te spreiden en op verschillende dagen een volledig CWO programma te volgen.


Na een reservering ontvangt u van ons de bevestiging met overige informatie over de lessen, indeling en lesonderdelen samen met een prijsopgave. Na ontvangst van uw (aan)betaling is de reservering definitief.

Mocht u onverhoopt moeten annuleren dan is dat geen probleem en onze algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.


WAT NEEM JE MEE AAN BOORD

Wij varen tijdens de opleiding op de Bavaria 34 Cruiser. Een prettig instructie schip en compleet ingericht om de lessen goed en vooral veilig te laten verlopen. Het gebruik van onze reddingsvesten en eventueel zeilpakken is inbegrepen in de prijs.


Wat je zelf meeneemt zijn zeilschoenen/laarzen en kleding aangepast naar het weer. Koffie en thee hebben we aan boord en zelf neem je lunch en overig drinken mee.


RESERVEREN EN PRIJZEN

Onze CWO zeillessen varen we in 2-daagse en 3-daagse lesperioden als dagcursus. Een zeer effectieve manier van les waardoor je op korte termijn veel bereikt.


We varen vanaf maart 7 dagen in de week zonder vaste startdata maar over het algemeen zijn dit de CWO lessen op een di/wo - do/vr en de zat/zon.

Na een aanvraag leggen we de agenda’s naast elkaar en neem je deel op een een geschikte periode. De meeste cursisten boeken, afhankelijk van de doelstelling 1 of meerdere 2-daagse CWO lesperioden.


Alle prijzen en voorwaarden vind je op onze prijslijst. Inschrijven en voorkeursperioden geef je hier aan.flottielje zeilen - zeilvakantie.nl

SEIZOEN 2024 - RESERVEER NU !

RE


zeiljacht huren - zeilvakantie.nl HOME

WAT KAN JE VERWACHTEN

Erkend CWO zeilles

CWO gekwalificeerde instructeurs

Persoonlijke aandacht

Veiligheid staat voorop

Uitdagend en gezellig vaargebied

Centraal in Nederland

Flexibele cursus data


WAT KAN JE BEREIKEN

Het CWO-1 en CWO-2 niveau zodat je als crew en schipper kan zeilen


VOORDAT JE START

Voor deelname aan het CWO-1 heb je geen zeilervaring nodig


WAT KOST HET

2-daagse CWO-1 vanaf € 325,- p/p


WAT IS INCLUSIEF

Veiligheidsmiddelen, reddingsvest en lifelines, zeilpakken, koffie en thee aan boord


WANNEER

Dagelijks vanaf medio Maart.

COPYRIGHT © 2024 - LEREN ZEILEN - ZEILSCHOOL - ZEILLES - ZEILCURSUS