ZEILVAKANTIE VOORBEREIDING EN FLOTTIELJE TRAINING
Met deze cursus van zeilschool Muiden ga je goed voorbereid genieten van je zeilvakantie in het buitenland. Vaak is het aanmeren anders, de gebruiken en het vaargebied verschillen met die van Nederland. Handig dus om hier op voorhand al even kennis mee te maken.

VOORBEREIDING ZEILVAKANTIE EN FLOTTIELJE ZEILEN
Tijdens de flottielje training besteden we aandacht aan de basis manoeuvres onder zeil en op de motor. We bespreken de rollen aan boord van het gezin en oefenen het aan en af meren zoals je dat gaat doen op de zeilvakantie bestemming tijdens flottielje of wanneer geheel zelfstandig gaat zeilen.

Vanuit Muiden starten de cursus om 09:30 met een introductie aan boord van onze lesboot. In grote lijnen is de lesboot tijdens de flottielje training vergelijkbaar met het zeiljacht op de vakantie bestemming zodat de meeste handelingen tijdens de zeilvakantie overeenkomen.

PRAKTISCH ZEILCURSUS
Wat je zelf meeneemt is genoeg warme kleding, zeillaarsen en/of zeilschoenen. Blijf je aan boord overnachten dan neem je een slaapzak en kussen mee. Aan boord is er koffie en thee. Neem zelf ander drinken en lunch mee. Reddingvesten en zeilpakken zijn aan boord in de maten M en L.

Aan de flottielje training kan je één of twee dagen deelnemen. Kosten vanaf € 175,- per persoon per dag. De 2-daagse cursus vanaf € 325,- per persoon inclusief een eventuele overnachting aan boord. Als gezin zeil je één volledige dag voor € 425,- en kan je deelnemen met maximaal 5 personen.

Wil je meer informatie over deze flottielje training? Neem dan gerust contact met ons op.
zeiljacht huren - zeilvakantie.nl HOME

WAT KAN JE VERWACHTEN

Sail Basics met rolverdeling

Haven manoeuvres en aanleggen

Anker procedures

Informatie vaargebied


VOORDAT JE START

Je kan al zelfstandig varen of je hebt kennis van het CWO 2 niveau jachtzeilen


WHAT’S NEXT

Genieten van een zeilvakantie!  


WAT KOST HET

Vanaf € 175,- per persoon (Ma-Do / min. 2 personen) Als gezin € 425.00 p/dag


WAT IS INCLUSIEF

Veiligheidsmiddelen, reddingsvest lifelines, zeilpakken, instructie materiaal, koffie en thee aan boord


WANNEER

Wekelijks vanaf medio Maart

COPYRIGHT © 2024 - LEREN ZEILEN - ZEILSCHOOL - ZEILLES - ZEILCURSUS

“Beste zeilschoolMuiden,,


Gisteren de inzeildag meegemaakt, vond ik zeer leerzaam qua handling van de Bavaria. Goede uitleg van alle mogelijkheden en situaties. 


Ik ben een stuk zekerder voor mijn a.s. zeil avontuur in Kroatië.


Dank jullie wel!


Wil Wolff

Amstelveen”